Firebrand Training Norway Blog

Slik dreper du en iPhone

leave a comment »

Å ikke forsikre sin iPhone er å utfordre skjebnen og som du ser i disse eksemplene fra forsikringsselskapet Worth Ave Group finns det gærne situasjoner hvor du virkelig har bruk for forsikring.

Aaron Cooper, markedsføringsdirektør, sier at tre hyppigste skader på iPhones er væskeskader, tyveri og sprekker i skjermen. Det mest interessante ved dette er dog måten iPhones ender opp med disse skadene.

Væskeskader
Disse oppstår ofte ved at iPhonen tapes i toalettet. Det som undrer Cooper er at, «det virker til at kvinner taper sine iPhones i toalettet mye oftere.» Får kvinner skylden for å skylle ut iPhones, da er det helt sikkert mennene som står bak den neste. iPhone og øl er ikke en god kombinasjon. En skade som ofte rapporteres av universitetsstuderende etter en hard natt på byen.

Tyveri
Vil du vite når det er størst sannsynlighet for å få din iPhone stjålet på? Forsøk å sette den i høyttalerne og vente til albumet slutter.  Det er da den lure tyven slår til.

Sprekker i skjermen
Det finns tusenvis av måter å sprekke skjermen i sin iPhone på. Coopers favoritt er dog fra en kvinne som for nylig anmeldte en skade på sin iPad. Hun hadde etterlatt den på taket av sin bil og glemte å ta den inn før hun kjørte. Hennes iPad ramlet på marken og da hun i al hast bakket tilbake for å samle den over gikk det verken bedre eller verre end at hun gav den dødsstøtet ved å bakke den over.

 

Advertisements

Written by Firebrand Training

oktober 13, 2010 kl. 10:53 am

Publisert i General

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: