Firebrand Training Norway Blog

De ti beste smart phone applikasjoner til prosjektlederen

leave a comment »

Uansett om du deltar i et Project Management kurs eller allerede er PRINCE2 eller PMP sertifisert er dette applikasjoner du bør ha.  Smart phones har utviklet seg til å være livsnødvendige for prosjektledere og faktisk for alle i forretningsverdenen. Herunder finner du ti applikasjoner som kan hjelpe deg med å holde styr på prosjektene dine.

iStudy PMP Exam (Gratis)
En fantastisk applikasjon som med hundrevis av spørsmål hjelper deg med å klare din PMP eksamen.

PRINCE2 Snakes and Ladders (45,00 kr)
Det klassiske stigespillet kombinert med PRINCE2 er en interaktiv måte å lese opp på de kommende eksamensspørsmålene.

Mindmeister (39,00 kr)
En fantastisk applikasjon for fort å notere og dele ideene dine. Ditt mindmap blir et live dokument som du og kollegaene dine kan redigere i realtid.

iPocketCoach (6,00 kr)
Du kommer å elske denne. De som er nye innenfor prosjektledelse kan med denne applikasjon få øyeblikkelige råd. Minn deg selv og andre om den beste måte å håndtere situasjonen på.

Evernote (Gratis)
Husk dine ideer og inspirasjoner uansett hvor du er. Med Evernote kan du synkronisere dine noter, billeder og lydopptakelser med en online portal.

Documents to Go (55,00 kr)
Denne er kjempebra hvis ikke du kan få med deg den bærbare. Rediger dokumenter og presentasjoner på telefonen og del dem etterpå med dine kolleger.

Tungle (Gratis)
Når du jobber på et globalt prosjekt kan det være vanskelig å synkronisere alles kalendre. Tungle er en kjempebra måte å arrangere møter på så du vet alle kan være der.

ClockIn (17,00 kr)
En nyttig måte fort å notere deg tiden du bruker på forskjellige prosjekter og klienter. Informasjonen kan gjømmes i CSV format, så du kan importere det direkte inn i dine regneark.

Cisco WebEx Meeting Center (Gratis)
Online møter er et must for alle på den globale arbeidsplassen. Denne applikasjon betyder att du ikke lengre må være ved skrivebordet ditt for å delta, det kan virkelig gjøre hverdagen lettere når du jobber på tvers av tidssoner.

White from Qipit (69,00 Kr)
Dette er den dyreste applikasjonen og jeg har den kun med fordi jeg synes den er cool. Ta bilder av dine skriblerier på whiteboardet og applikasjonen formaterer det så det kommer til å se ut som på ditt whiteboard – livaktige, skarpe og på en ren, hvit bakgrunn.

 

Advertisements

Written by Firebrand Training

oktober 15, 2010 kl. 8:55 am

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: