Firebrand Training Norway Blog

De mest ettertraktede sertifiseringer

leave a comment »

I denne måneds Certification Magazine ser Dave Willmer på hvilke sertifiseringer som er mest ettertraktede blant arbeidsgivere. Dave forklarer: ”En sertifisering som er godkjent i industrien kan gi deg en konkurransefordel uansett om du leter etter nytt jobb eller vil videre på din nåværende arbeidsplass.»  De mest ettertraktede sertifiseringer er:

Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

(ISC)2 CISSP er en leverandørnøytral  sertifisering som inneholder: Adgangskontrol, kryptografi, operasjonssikkerhet og sikkerhetsarkitektur og –design. Ledere har uttalt at sikkerhet er det nest vanskeligste området å ansette nye i.

Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE)

Microsoft MCSE skiller fårene fra bukkene ettersom man må ta syv eksamener for å få den. Dave uttaler at, ”kandidater med en Microsoft sertifisering har en fordel på jobbmarkedet.”

Project Management Professional (PMP)

Firebrand Training tilbyr mer enn bare IT sertifiseringer. Project Management Institute PMP er relevant for alle prosjektledere, spesielt innenfor IT. Du må har tre til fem års erfaring med prosjektledelse for å ta kurset. Dette, sammen med sertifiseringen, signalerer stor dedikasjon og viten.

Certified Network Associate (CCNA)

Cisco CCNA sertifiseringen beviser at du klarer å administrere mellomstore Cisco nettverk med routere og switches.  Deltagere må ta eksamen 640-822 og 640-816. Når du har tatt 640-822 blir deltageren automatisk Cisco CCENT sertifisert også. To til ens pris!

Advertisements

Written by Firebrand Training

oktober 21, 2010 kl. 5:37 am

Publisert i CCNA, MCSE, PMI PMP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: