Firebrand Training Norway Blog

Årets Microsoft Learning Partner

leave a comment »

Den nordiske avdelingen av Firebrand Training er utnevnt til årets Microsoft Learning partner. Kriteriene for utmerkelsen er blant annet kundetilfredshet, vekst og kompetanseutvikling. Utmerkelsen markerer to fantastiske første år for Firebrand Training Nordics, hvor de har opplevd en fantastisk vekst. Frank Højgaard, administrerende direktør for Firebrand Training Nordics, uttaler at, «Det er fantastisk å få denne utmerkelsen og anerkjennelsen fra Microsoft. Tusenvis av deltager har opplevd Firebrand Trainings akselererte innlæring og det har vært en massiv suksess i Norden. Vi får tilbakemeldinger fra alle våre deltagere og vi ser en klar trend i hvorfor de fortsetter med å anbefale oss, blant annet at de både sparer tid og penger, at de kan fokusere 100 % på kurset i vårt distraksjonsfrie miljø og at de er garantert en sertifisering etter kurset. Denne utmerkelsen bekrefter at dette det er en vinnende kombinasjon.»

En talsmann for Microsoft forklarer,

«Firebrand Training er ikke bare en partner, men også en fantastisk sparringspartner. Med sin egen filosofi om hvordan utdanning bør foregå, har de utviklet en original, effektiv og fokusert metode for kurslevering som gir veldig gode resultat og veldig fornøyde kursdeltagere. De har etablert ett profesjonelt og nært partnerskap med Microsoft og har gjort det mulig for partnerne våre å pleie forretningene sine og vinne markedsandeler. Vi setter veldig stor pris på deres proaktive attityde og fleksibilitet overfor Microsoft.»

 

For mer informasjon, se vennligst: Microsoft Partner Awards 2010

Advertisements

Written by Firebrand Training

november 10, 2010 kl. 10:58 am

Publisert i Awards

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: