Firebrand Training Norway Blog

Firebrand i Norden

leave a comment »

Firebrand Training Nordics, som ble kåret til Microsoft Learning Partner of the Year i 2010, tilbyr intensiv opplæring og sertifisering fra blant andre følgende leverandører: (ISC)2, EC-Council, CompTIA, Oracle og Microsoft. Administrerende direktør Frank Højgaard forklarer selskapets suksess i et intervju med IT Europa:

«Firebrands raske vekst skyldes at folk i Norden ønsker IT-sertifisering og har behov for å skaffe seg det raskt. Vi opplever at folk er sultne på IT-opplæring trass i vanskelige økonomiske tider. Etter hvert som økonomien tar seg opp – og organisasjonene begynner å ansette folk – vil det bli mangel på IT-kompetanse. Trass i de økonomiske nedgangstidene har teknologien fortsatt å utvikle seg. Det betyr at organisasjonene må prøve å henge med for å sikre at de ansattes kunnskaper er oppdatert.»

Integrering av kunnskap i IT-sektoren har blitt viktig for mange eksperter, noe Frank fremhever: «Eksperter på forretningsprosesser blir stadig mer attraktive, og det gjelder i enda større grad tekniske eksperter som behersker flere områder. Det er ikke lenger nok å være ekspert på ett område. Du må også forstå hvordan dette området henger sammen med relaterte tekniske områder (f.eks. må ERP-eksperter også være kjent med de tekniske plattformene for Enterprise Portal, SQL Server osv.).»

Advertisements

Written by Firebrand Training

april 11, 2011 kl. 1:38 pm

Publisert i General

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: