Firebrand Training Norway Blog

Velge et IT-kurs: Kurslederne kan bli tungen på vektskålen

leave a comment »

Firebrand Training velger bare sertifiserte kursledere. De raske endringene innen for IT-opplæring krever kursledere som alltid holder seg oppdatert om temaene de underviser i. Sertifiseringer som MCSE, CCNP eller CompTIAs leverandørnøytrale Network+ viser til at kurslederen har fulgt utviklingen i læringsmiljøet og endringene i teknologien nøye.

Certification Magazine peker på at det er en viktig forskjell mellom kursledere med IT-sertifisering og kursledere med universitetsgrad. De antyder at kursledere med universitetsgrader ikke nødvendigvis har holdt seg oppdatert med de siste relevante endringene i sektoren. Forskning og nyere undersøkelser har nylig vist at den klare sammenhengen mellom et vellykket kurs og kurslederens sertifisering. En sertifisert IT-instruktør sikrer at materialet som tas opp, er tilgjengelig for alle og kan føre til at deltakerne lykkes bedre på lang sikt.

Advertisements

Written by Firebrand Training

april 11, 2011 kl. 10:39 am

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: