Firebrand Training Norway Blog

EC-Council og (ISC)2 sammen for å fremme IT-sikkerhet

leave a comment »

Firebrand Training partnere, EC-Council og (ISC)2, har underskrevet en intensjonsavtale (MOU) om å oppfylle kravene for IT-sikkerhetsspesialister. Organisasjonen samarbeider nå for å levere programmer, arrangementer og initiativer innenfor opplæring i IT-sikkerhet og IT-sertifisering.

Angrep på offentlige og private datasystemer øker, og det samme gjør behovet for sertifiserte spesialister. De samlede kunnskapene i (ISC)2 og EC-Council vil gi en felles melding om sikkerhetsadministrasjon gjennom utdanning og opplæring. Sertifiseringsprogrammer som for eksempel CISSP og CSSLP fra (ISC)2 og CEH og CHFI fra EC-Council vil dra nytte av avtalen og utvikles for å forberede morgendagens ledere innen IT-sikkerhet.

Advertisements

Written by Firebrand Training

april 21, 2011 kl. 10:35 am

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: