Firebrand Training Norway Blog

Forstå nettskybaserte dataløsninger

leave a comment »

Vi har snakket om nettskybaserte dataløsninger, men la oss stoppe opp litt. Hva innebærer det? Hvordan påvirker det hverdagen vår? I en ny artikkel gir Nasa Tech Briefs flere nyttige definisjoner og en forklaring på hvordan virtualisering kan endre IT-bransjen.

Med nettskybaserte dataløsninger sparer vi energi, kostnader og plass. Det er et miljøvennlig nettverksinitiativ som gjør at flere brukere når som helst kan få tilgang til flere systemer. Ressurser, for eksempel infrastruktur, programmer og data, distribueres via Internett og er tilgjengelige uansett hvor du befinner deg.

Innenfor IT-opplæringsbransjen har vi utviklet nye IT-sertifiseringer for å tilfredsstille etterspørselen etter sertifiserte spesialister på nettbaserte dataløsninger. Microsoft og VMware®, sertifiserte Firebrand Training-partnere, er blant de viktigste aktørene som satser på virtualisering, og de tilbyr ulike løsninger for nettverksspesialister.

Advertisements

Written by Firebrand Training

mai 5, 2011 kl. 1:59 pm

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: