Firebrand Training Norway Blog

ISACA og EC-Council samarbeider om å fremme IT-sikkerhetsfaget

leave a comment »

To sentrale aktører i IT-sikkerhetsbransjen, ISACA og EC-Council, har undertegnet en intensjonsavtale. Begge disse ideelle organisasjonene jobber med optimalisering av IT-sertifisering og –opplæring, og de kommer nå til å legge listen for IT-sikkerhetsopplæring høyere og tilby effektive løsninger for alle bedrifter.

Den ulovlige virksomheten på nettet øker – du har sikkert hørt om Sony og Fox i det siste – og hackerne blir stadig dyktigere. IT-sikkerheten må holde tritt med et miljø som er i stadig endring. Samarbeidet mellom ISACA og EC-Council, som nylig også har undertegnet en avtale med (ISC)2, en annen IT-sikkerhetsorganisasjon, gir IT-folk mulighet til å samles, møtes, diskutere og utarbeide nye strategier mot virtuell kriminalitet.

Det er en tøff kamp, og allianser mellom leverandører av IT-sertifisering er svært viktige for å fremme IT-sikkerhetsfaget og forsvare oss mot hackerangrep. Bedrifter trenger sertifiserte spesialister for å unngå tap av omdømme og ikke minst for å beskytte data og opplysninger om enkeltpersoner.

Advertisements

Written by Firebrand Training

mai 9, 2011 kl. 1:58 pm

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: