Firebrand Training Norway Blog

Dumskapens pris

leave a comment »

Hvorfor begynner arbeidsgivere å svette straks de ansatte sier ordet «IT-opplæring»? Jo, fordi hjernen deres straks tenker på to magiske ord: budsjett og fravær. Software Quality Connection har publisert en artikkel om årsakene til at IT-ledere foretrekker dumme utviklere.

  1. Budsjett. Ingen overraskelser: IT-kurs har en pris. Men ofte er det ingen annen løsning hvis bedriften ønsker å holde tritt med IT-utviklingen og være konkurransedyktig på lang sikt.
  2. Fravær. Mens du er på kurs, kan du ikke sitte ved skrivebordet og utføre dine vanlige arbeidsoppgaver. Dermed taper bedriften på at du får gjort mindre, og det betyr – på IT-ledernes språk – tapt fortjeneste.

I 2001 startet Robert Chapman og Stefano Capaldo Firebrand Training, inspirert av metoden for intensiv opplæring. Med denne metoden behøver ikke deltakerne være så lenge borte fra kontoret, og at den er effektiv, viser over 25 000 vellykkede eksempler på sertifisering og priser for kvalitet. IT-opplæring kan nå ta to dager og gi viktig avkastning på investeringen. Er du fortsatt villig til å betale dumskapens pris?

Advertisements

Written by Firebrand Training

mai 11, 2011 kl. 1:58 pm

Publisert i General

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: