Firebrand Training Norway Blog

Passordtyveri

leave a comment »

I henhold til forskning som er utført av universitetet i Ulm i Tyskland, er 99 % av Android-telefoner utsatt for datatyveri. Hackere kan få tak i og bruke digitale tokener, som lagres i minnet på mobile enheter i 14 dager etter at brukeren angir passordet sitt på nettbaserte tjenester. Problemet ser ut til å henge sammen med godkjenningsprotokollen ClientLogin, som finnes i versjon 2.3.3 og eldre av Android.

IT-sikkerhet er svært sentralt i forbindelse med virtualisering og nettskybaserte dataløsninger. Det er en bransje i rask utvikling, noe som krever at fagfolkene hele tiden holder seg oppdatert på utviklingen og hackernes virksomhet. IT-sikkerhetssertifisering er en garanti for at du har oppdaterte kunnskaper og evne til å delta i kampen mot moderne kriminelle.

Firebrand Training har registrert en økende interesse for IT-sikkerhetssertifisering, for eksempel EC-Councils Certified Ethical Hacker. Bedrifter må lage sikre forsvarssystemer for å beskytte brukerne mot datatyveri. Sertifiserte IT-sikkerhetsspesialister kan gjøre nettopp det.

Advertisements

Written by Firebrand Training

mai 24, 2011 kl. 1:55 pm

Publisert i IT Security

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: