Firebrand Training Norway Blog

CRM 2011-kursene er her

leave a comment »

Etter at Microsoft lanserte Microsoft Dynamics CRM 2011, den etterlengtede etterfølgeren til CRM 4.0, har Firebrand Training lansert intensivkurs i Microsoft Dynamics CRM 2011 og Microsoft Dynamics CRM 2011 Online. Microsoft Dynamics CRM 2011 øker produktiviteten, fremmer samarbeid i nettskyen og gir kundene en bedre opplevelse. Programmet har mange fordeler sammenlignet med forgjengeren. Her er noen av de nye funksjonene:

  • Forbedret Microsoft Office-grensesnitt: CRM 2011 har nå samme utseende og virkemåte som Office 2010. Programmet er helt integrert med Office, noe som betyr at du sømløst kan sende e-post via Outlook eller redigere et dokument i SharePoint – uten å forlate CRM-miljøet.
  • Bedre instrumentbord og datavisualisering: Du kan raskt opprette og dele intelligente diagrammer.
  • CRM 2011 er klar for nettskyen: Vi har både 8-dagers og 6-dagers versjoner av kurset. Det betyr at du kan velge å spesialisere deg i den nettbaserte versjonen av CRM 2011 og unngå to ekstra dager borte fra kontoret. Med Windows Azure-plattformen kan du utvikle og distribuere kraftige verktøy, for eksempel Microsoft Visual Studio.
Advertisements

Written by Firebrand Training

mai 25, 2011 kl. 1:39 pm

Publisert i Microsoft Dynamics

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: