Firebrand Training Norway Blog

Kurs i IT-sikkerhet

leave a comment »

84 % av europeiske selskaper har opplevd sikkerhetsproblemer i løpet av det siste året, i henhold til en undersøkelse gjort av Juniper Networks. Kurs i IT-sikkerhet er et populært emne: CISSP, CISA, CEH, Security+. Hacktivisme blir stadig mer populært: Forretninger og offentlige organisasjoner blir oppfordret til å foreta mothandlinger mot virtuell kriminalitet og dette er grunnen til at IT-sikkerhet er en av de mest etterspurte IT-ferdighetene for arbeidsgivere.

Mangelen på profesjonelle som kan dekke sikkerhetsjobber i London får selskapene til å vurdere investeringer i IT-opplæring for sine ansatte. Det er flere kurs innen IT-sikkerhet på markedet som tar for seg eksterne trusler. Firebrand Training-partnerne, EC-Council, CompTIA, (ISC)2, ISACA og Cisco tilbyr forskjellige løsninger på trygge aktiviteter mot hackere.

Det er viktig å ta i betraktning forutsetningene for å melde deg på et IT-sikkerhetskurs. For eksempel krever CISSP-sertifisering 5 års erfaring innen IT-sikkerhet, mens for å delta på en CEH-sertifisering kreves en god forståelse av TCP/IP. Hvilken informasjonssikkerhetsopplæring passer deg og din organisasjon best? Besvar dette spørsmålet før du velger din IT-opplæringsløsning.

Ref: Computing.co.uk, «84 prosent av britiske selskaper hadde sikkerhetsbrudd i fjor»,

Advertisements

Written by Firebrand Training

juni 20, 2011 kl. 8:23 am

Publisert i IT Security

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: