Firebrand Training Norway Blog

Hva er Six Sigma?

leave a comment »

Six Sigma er en strategi for forretningsledelse som tilbyr anerkjente behandlingsmetoder som strekker seg fra analyser av forretningene og lønnsomheten og kartlegging av tankeprosesser innen kundeundersøkelser til kontroll over skjemaer og regresjonsanalyse. Forskjellen mellom denne og andre forretningsledelsesmodeller ligger i vektleggingen Six Sigma har på målinger, som utgangspunkt for prosesser som gjelder kulturendring og beslutningstaking.

Kort fortalt: Hvis målinger er veiskiltene i forretningsledelsesplanen din, tilbyr Six Sigma deg kartet for beslutningstaking. Denne metoden har vært svært vellykket og er nå en av de mest brukte av organisasjoner i alle størrelser. Etterspørselen etter Six Sigma grønnbelte- og svartbeltesertifiseringer har økt dramatisk i Firebrand Training og vi lanserte nylig kombinert Six Sigma Grønt belte og Svart belte for å få begge sertifiseringene på 10 dager.

Advertisements

Written by Firebrand Training

juni 29, 2011 kl. 8:20 am

Publisert i General

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: