Firebrand Training Norway Blog

Design din vei til suksess

leave a comment »

AutoCAD selges og utvikles av Autodesk Inc, og ble først utgitt i desember 1982 som et av de første CAD-programmene som ble brukt på PC-er, nemlig IBM PC. AutoCAD er en CAD-programvare for 2D- og 3D-design og -utkast. I tillegg til AutoCAD lager Autodesk ledende programvare som Maya, Revit Architecture og Inventor. 22. mars 2011 lanserte Autodesk AutoCAD 2012, Revit Architecture 2012 og Inventor 2012. Med ny og forbedret arbeidsflyt for 3D-konseptdesign, modelldokumentasjon og realitetsavbildning hjelper de nyeste versjonene designere med å maksimere produktiviteten uavhengig av om du driver med produksjon, ingeniørarbeid eller arkitektur. Det finnes flere hundre tusen Autodesk Certified Professionals rundt om i verden. Hovedfordelene med å få ekspertise i Autodesk-familien er hurtig dokumentasjon, god kommunikasjon og utforsking av ideer nesten uansett fasong, og tilpasning for å angripe nesten alle designproblemer.

Revit Architecture, en Building Information Modelling-programvare, tillater brukeren å designe både med parametrisk 3D-modellering og 2D-utkastelementer. Building Information Modelling er et CAD-paradigme (Computer Aided Design) som bruker intelligente 3D-objekter til å representere ekte fysiske bygningskomponenter. Mens Revit er kjent for å representere ekte fysiske bygningskomponenter som vegger og dører, er Inventor en 3D-programvare innen mekanisk solid modelleringsdesign som skaper digitale 3D-prototyper som brukes i design, virtualisering og simulering av produkter.

Firebrand har blitt et autorisert opplæringssenter for Autodesk. Vi kjører kurs i AutoCAD 2012, Revit Architecture 2012 og Inventor 2012, inkludert sertifisering.

Sertifisering i ett av de tre kursene gir kunden et sertifikat, sin egen sertifiseringslogo og opplisting i Autodesks database over Certified Professionals.

Advertisements

Written by Firebrand Training

juli 12, 2011 kl. 8:26 am

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: