Firebrand Training Norway Blog

Etisk hacking – til alles beste

leave a comment »

Mange spør oss hva etisk hacking dreier seg om, eller hvem en etisk hacker egentlig er og hva han egentlig gjør. Her er en oversikt over sertifiseringen og profilen til en etisk hacker

Certified Ethical Hacker (CEH) er en profesjonell sertifisering som tilbys av International Council of E-Commerce Consultants (EC-Council). En etisk hacker er vanligvis ansatt av en organisasjon som stoler på at han eller hun forsøker å bryte seg inn i selskapets nettverk og/eller datasystemer. En etisk hacker bruker de samme metodene som en hacker, men formålet er å finne og korrigere sårbarheter i datasikkerheten.

Mottoet til Certified Ethical Hacker-opplæring er «Hvis du vil slå angriperne, må du tenke som en hacker». For å bli en CEH må du sertifiseres i EC-Council: Certified Ethical Hacker-eksamen.

Certified Ethical Hacker versjon 7 var etterspurt og har mange betydelige endringer sammenlignet med v6.1. Mens CEH versjon 6.1 inkluderte over 20 moduler, introduserer v7 mer enn 40 moduler, selv om bare noen få av dem vises i den endelige sertifiseringseksamenen. CEH v7 inneholder innholdet fra tidligere versjoner som nettverksovervåking, tjenesteidentifisering og konkurransedyktig etterretning, men introduserer også nye trusler som også inkluderer Bluetooth-hacking.

Firebrand Training er den offisielle partneren til EC-Council for levering av deres sertifiseringsprogrammer i Europa. Vi har nok en gang blitt utnevnt som deres Årets autoriserte opplæringssenter. Vi har sertifisert hundrevis av etiske hackere.

Advertisements

Written by Firebrand Training

juli 20, 2011 kl. 8:25 am

Publisert i IT Security

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: