Firebrand Training Norway Blog

Cisco viser positive tendenser

leave a comment »

Cisco har klart å overraske kritikerne ved å levere bedre resultater enn forventet. Det er en klar indikasjon på at etterspørselen etter IT stiger igjen. Denne suksessen har imidlertid ikke kommet av seg selv. Administrerende direktør John Chambers har vært nødt til å ta noen vanskelige valg. De har vært nødt til å gå gjennom områder med dårlige resultater, kutte bort stillinger de kan klare seg uten og komme opp med en forenklet, organisasjon med bedre ytelse.

Leverandøren har tidligere annonsert tusenvis av stillingskutt og planlagt å spare gjennomsnittlig $ 1 milliard. Samtidig har imidlertid styreformann og administrerende direktør nektet å ofre innovasjon for å holde kostnadene nede. Det ser ut som om denne fremgangsmåten har fungert godt for denne leverandøren – de har oppnådd en økning på 7,9 % i nettosalget for regnskapsåret.

Firebrand tilbyr mange ulike Cisco-kurs, blant annet CCNA, CCDA og CCENT.

Advertisements

Written by Firebrand Training

august 11, 2011 kl. 9:40 am

Publisert i CCNA, General

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: