Firebrand Training Norway Blog

Firebrand mottar tre utmerkelser fra EU-rådet

leave a comment »

Vi er stolte over å kunne fortelle at Firebrand Training enda en gang har fått utmerkelsen Accredited Training Centre of the Year av EU-rådet. I tillegg til det, har vi også fått to andre utmerkelser. Vi gratulerer FirebrandNordics med prisen Newcomer of the Year og Richard Millett for å ha blitt utnevnt til Instructors’ Circle of Excellence.

Jay Bavisi, president i EU-rådet, sier: «EU-rådets årlige pris understreker våre globale partneres og instruktørers engasjementet og innsats som har bidratt til informasjonssikkerhetssamfunnet.» Vi ønsker å hedre alle disse kursleverandørene og instruktørene som arbeider for å forbedre utdanningen innen informasjonssikkerhet over hele verden. Jeg gratulerer alle vinnerne med prisene og takker for den innsatsen og engasjementet de har vist for informasjonssikkerhetsbransjen i sine regioner.”

Som ATC tilbyr Firebrand Certified Ethical Hacking (CEH v7), (E|CSP), (C|HFI), Security 5 med mer.

Advertisements

Written by Firebrand Training

september 5, 2011 kl. 9:57 am

Publisert i Awards, General

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: