Firebrand Training Norway Blog

Sony, Nintendo og nå Adidas. Er din bedrift den neste?

leave a comment »

For noen uker siden skrev vi om det andre cyberangrepet på Sony og hvordan de lærte av denne hendelsen. Det tyske treningstøyselskapet Adidas måtte ta bort nettsideinnholdet sitt fra Internett etter at de ble utsatt for det de beskriver som «et avansert, kriminelt cyberangrep». Millioner av brukeropplysninger ble kompromittert og med det samme Adidas oppdaget hendelsen, måtte de få i stand ekstra sikkerhetstiltak for å beskytte de besøkende.

I en erklæring fra Adidas:

«Ingenting er viktigere for oss enn personvernet og sikkerheten til våre kunders personlige data,» 

«Vi takker for deres forståelse og tålmodighet i denne tiden».

Nyhetene kommer etter en serie med angrep mot Sony tidligere på året og 29 kjemikaliefirmaer ble i forrige uke rapportert å være mål for en serie cyberangrep. Nok en gang illustrerer dette hvor avanserte og farlige disse angrepene har blitt.

Bedrifter har begynt å ta sikkerheten veldig alvorlig, og med brudd på sikkerheten til de store navnene er det uunngåelig at de blir strengere i fremtiden. Behovet for sertifiserte etiske hackere vil stige etter hvert som de ser etter en måte å bekjempe trusselen som hackerne utgjør.

Vårt Certified Ethical Hacking-kurs lærer opp profesjonelle til å bli «cyberforsvarere» på 5 dager

Advertisements

Written by Firebrand Training

november 7, 2011 kl. 11:59 am

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: