Firebrand Training Norway Blog

Er din smarttelefon klar?

leave a comment »

Et av de mest sårbare segmentene som oppstår som en følge av den raske teknologiveksten er alle smarttelefonene og «risikoen» som følger med dem. Flere og flere av oss foretrekker nå å surfe på Internett med telefonene sine. Fra Facebook til e-post til nettbanker, vi gjør alt dette på smarttelefonene våre.

Men er smarttelefonene virkelig forberedt?

En nasjonal datasikkerhetskampanje råder brukere av smarttelefoner til å beskytte seg mot uønsket nedlasting av ondsinnede programmer. Get Safe Online har avslørt at det har vært en økning i ondsinnet programvare for smarttelefoner etter hvert som markedet har vokst.

Svindlene er veldig avanserte. Apps som kan generere kontanter i smug, uten at brukeren innser det, til de ser den månedlige fakturaen, har blitt laget og er en trussel mot brukerne av smarttelefoner.

Symantec har advart Android-brukere om at telefonene deres var i fare og at de hadde funnet minst seks varianter av ondsinnet programvare.

Firebrand har lært opp fullstendige amatører hvordan de kan hacke, på mindre enn 15 minutter.

Vårt 5-dagers Certified Ethical Hacking-kurs lærer deg å bli en «cyberninja» på bare 5 dager.

Ministeren for cybersikkerhet, Francis Maude sa: «Flere og flere mennesker bruker smarttelefonene sine til å overføre personlig og økonomisk informasjon over Internett, uansett om det gjelder nettbanker, handling eller sosiale nettverk.

«Forskning fra Get Safe Online viser at 17 % av smarttelefonbrukere nå bruker telefonen sin til pengeanliggender, og dette går ikke kriminelle hus forbi.»

Advertisements

Written by Firebrand Training

november 11, 2011 kl. 12:00 pm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: