Firebrand Training Norway Blog

Tid er penger

leave a comment »

Benjamin Franklin, en av lederne av den amerikanske revolusjon, var mannen som gjorde utsagnet ”tid er penger” populært. En britisk professor har nå bevist at dette stemmer, med følgende formel:

V=(W((100-t)/100))/C

 V står for “value”, det vil si timens verdi, W står for “wage”, en persons timelønn, t står for “tax”, altså skattesatsen, og C står for ”cost”, som er levekostnadene.

Tiden vi lever i, krever at vi utnytter den tiden vi har til rådighet. Særlig når det gjelder utdannelse og arbeid. Har du noen gang vært på et kurs der du bare brukte et par timer om dagen på faktisk undervisning, og der det tok flere uker, eller kanskje til og med måneder, å bli helt ferdig med kurset?  Når du bruker formelen ovenfor og regner ut hva det har kostet deg og bedriften din, finner du ut at du har tapt penger og tid uten å oppnå det ønskede resultatet. Jo raskere du kan ta kurset og bli sertifisert, desto raskere kan du komme deg tilbake på arbeidsplassen og være til nytte for både deg selv og bedriften.

Still deg følgende spørsmål

  • ”Har jeg tid til å vente flere måneder på å lære meg ferdighetene jeg trenger for å gjøre jobben min?
  • ”Har jeg råd til å ofre privatlivet på selvstudier før selve kurset?”
  • ”Har jeg eller arbeidsgiveren min råd til at jeg ikke er til stede og gjør mitt daglige arbeid for å gjennomføre kurset?”

Hvis du kan svare nei på bare ett av spørsmålene ovenfor, er Firebrand Training det beste valget for deg. Hos Firebrand Training er vi lidenskapelig opptatt av kursene våre, og den reisen vil vi gjerne ha deg med på.

Gå inn på hjemmesiden vår, www.firebrandtraining.no, og les mer om hva vi kan tilby og hvordan vi kan oppnå det mange mener er umulig.

Advertisements

Written by Firebrand Training

november 25, 2011 kl. 11:20 am

Publisert i General

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: