Firebrand Training Norway Blog

Firebrand NORDICS vinner priser …

leave a comment »

Vi er stolte over å kunne fortelle at Firebrand Training NORDICS nok en gang er utnevnt til Årets Microsoft Learning Partner. På bare tre år har vi fått denne prisen to ganger på rad. Vi er også utnevnt til Årets opplæringspartner av EC-Council og (ISC)2.

 

Over 30 000 fagfolk har tatt opplæring hos oss. Årsaken? Administrerende direktør Frank Højgaard forklarer: «Det er fantastisk å få priser og anerkjennelse fra Microsoft. Tusenvis av kursdeltakere har tatt del i metoden for intensiv opplæring hos Firebrand Training, og dette har vist seg å være en gigantisk suksess i Norden. Vi får tilbakemeldinger fra hver av kursdeltakerne, og det er en klar trend i hvorfor de fortsetter å anbefale oss. For eksempel: De sparer både tid og penger og kan fokusere 100 % på læring i et forstyrrelsesfritt miljø, og avslutter kurset med garantert sertifisering. Prisen bekrefter at dette er en vinnende kombinasjon.»

 

Ett eksempel på hvor raske vi er, er 12-dagerskurset Microsoft MCTS/MCITP Enterprise & Server Administrator. Tradisjonell opplæring ville til sammen tatt 51 virkedager. Vi er 400 % raskere. Firebrand sparer kunden 41 for virkedager. Det er mulig å få begge sertifikatene på bare 10 virkedager.

 

En talsperson for Microsoft har sagt: «Firebrand Training vokser raskt og fokuserer på å ha Microsoft som strategisk forretningspartner. Den profesjonelle og fleksible tilnærmingen har vært viktig for å sikre utmerkede resultater. Dette har vært til nytte for både kunden og Microsoft.»

 

Advertisements

Written by Firebrand Training

desember 5, 2011 kl. 11:37 am

Publisert i Awards

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: