Firebrand Training Norway Blog

Nettskyen kommer til å vokse i Danmark

leave a comment »

I en artikkel i Computerworld sies det at skybaserte datatjenester forventes å vokse enormt de neste årene. En undersøkelse som Cisco har foretatt, anslår at den skybaserte datatrafikken innen 2015 vil vokse seg 12 ganger så stor som i 2010.

Det antas at etterspørselen etter skybaserte tjenester vil bidra til å forbedre den totale datatrafikken. Litt over 50 % av private og arbeidsrelaterte oppgaver forventes å utføres i nettskyen i 2014, og tallet vil stige til 57 % i 2015, viser undersøkelsen.

Henrik Stær, teknisk sjef i Cisco Danmark, sier følgende: «Hos Cisco Danmark merker vi allerede nå tendensene fra Global Cloud Index. Både bedrifter og medarbeidere etterspør skybaserte løsninger som gir tilgang til nettverk og tjenester hvor som helst og når som helst.»

«Cisco Global Cloud Index viser at det for medarbeiderne er den mest naturlige ting i verden å ha tilgang til forretningskritiske systemer fra egen tablet-PC eller smarttelefon, uansett om de sitter i København eller Singapore. Derfor flytter bedriftene flere oppgaver ut i nettskyen. Det stiller naturligvis krav til sikkerheten.»

Dessuten mener han at Danmark ligger langt fremme når det gjelder skybaserte tjenester, og flere danske outsourcing-kunder har allerede bygd opp en skybasert infrastruktur hos danske outsourcing-leverandører.

«Det er stor etterspørsel fra kundene etter å lære om mulighetene for å utføre oppgaver i nettskyen. Det gjelder alt fra nettverk og infrastruktur til programmer», sier Henrik Stær.

Advertisements

Written by Firebrand Training

desember 16, 2011 kl. 8:57 am

Publisert i Cloud Computing, General

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: