Firebrand Training Norway Blog

Sertifisert etisk hacking: En moralsk jobb som lønner seg

leave a comment »

Sikkerhetstrusler har nådd et skremmende avansert nivå. Internett-kriminalitet blir stadig mer problematisk for selskaper over hele verden. Virksomheter leter etter noen som kan forhindre ondsinnede hackere i å få tilgang til kundenes konfidensielle data, med potensial til å stjele milliarder av private data. Det er jobben til en sertifisert etisk hacker –Certified Ethical Hacker.

En sertifisert etisk hacker (CEH) er en IT-fagperson som prøver å trenge inn i selskapets systemer, på samme måte som en hacker ville gjort, for å finne svake punkt i de eksisterende sikkerhetssystemene. En CEH vil vurdere sårbarheten for å finne manglene i teknologien.

Som CEH kan du arbeide for både private selskaper og offentlige myndigheter. Etter at sikkerheten til selskaper som Adidas, Sony og Nintendo ble utsatt for angrep i fjor, er det stadig flere selskaper som tar sikkerheten svært alvorlig og leter etter bedre måter å bekjempe sikkerhetsbrudd mot dataene sine på.

Advertisements

Written by Firebrand Training

januar 10, 2012 kl. 9:35 am

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: