Firebrand Training Norway Blog

Hva er nytt i SQL Server 2012?

leave a comment »

Microsoft har nylig lansert SQL Server 2012. Den tar for seg behovene til BI-sultne brukere av rapporteringstjenester og IT-personell som har ansvar for spørsmålsytelse og oppetid.

SQL Server 2012 har noen massive forbedringer sammenlignet med forgjengeren. Reporting Services tilføyer en webforside for datautforsking og visualisering som kalles Power View. SQL Analysis Services har utgitt en ny semantisk modell som gjør det enklere og mer fleksibelt for Business Intelligence-fagfolk å bygge løsninger. Columnstore indexing hjelper deg med å kjøre spørsmål i datalageret raskere. Data Quality Services, sammen med forbedringer i Master Data Services, tilbyr verktøy for beskyttelse av firmadata.

SQL Server 2012 inkluderer funksjoner som passer for databaseadministratorer. Microsoft har forbedret High Availability: tillegget AlwaysOn-teknologi lar deg konfigurere skrivebeskyttede kopier av din primære database, og bruke dem til rapportering. AlwaysOn har også løst problemet med failover på flere avhengige databaser.

SQL Server 2012 har tilføyd en ny funksjon som kalles ContainedDB som hjelper deg med å identifisere en database som selvforsynt slik at den har lov til å ha eksterne avhengigheter. Det har kommet to store indekseringsforbedringer: Online reindeksering og kolonnelagringsindekser.

SQL Server 2012 kan nå installeres på Windows Server Core, noe som er med på å øke både sikkerheten og hastigheten til serveren.

SQL Server 2012 er definitivt en massiv forbedring sammenlignet med forgjengeren, med mange nye tillegg og forbedringer.

I tråd med Microsofts sertifikasjonsendringer tilbyr SQL Server2012 en av dine første muligheter til å skaffe deg splitter nye MCSE. Dette betyr at du kan skaffe deg MCSE: Business Intelligence eller MCSE: Data Platform.

Advertisements

Written by Firebrand Training

mai 15, 2012 kl. 7:40 am

Publisert i MCSE, Microsoft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: