Firebrand Training Norway Blog

TOP-3 TIPS FOR Å BESTÅ DIN PMI EKSAMEN

leave a comment »

Hvis en sertifisering i prosjektledelse står på din ønskeseddel, så ta en titt på Firebrands 3 tips til å forberede deg til en PMI eksamen og bestå den!

Forbered deg til suksess

Hjernevask virker! Fortel deg selv, at du har lett ved å bestå eksamen og sett en dato. Fortell deg selv igjen og igjen at du består, sånn at din hjerne ikke er kodet til å akseptere andet enn suksess. Deretter skal du sette en deadline og melde deg til kurset. Selvom datoen er et halvt år ute i fremtiden, så er du igang og mentalt på vei mot en bestået eksamen.

Ha kunnskap om hvad du går inn til

PMI har offentliggjort en del informasjon om PMP og CAPM eksamen på deres hjemmeside og du kan downloade dem gratis derfra. Har du tid innen du tar på kurset, så les informasjonen igjennom, den vil hjelpe deg med å holde fokus.

Eksamen

Kvelden før eksamen kan være stresset, så gå en tur ved vannet  eller løp en lille tur, hvis du har tid til det. Til selve eksamen, kan du bruke det gode gamle fravalgs trick. Eksamen er multiple choice og kan du bruke utelukkelsesmetoden vil du lettere finne det riktige svar i en presset situasjon. Skriv ABCD” 20 -30 ganger på et stykke papir. Så kan du bruke utelukkelsesmetoden og bare streke ukorrekte svar over inntil du har en 50-50% prosent chance, og velg så den du tror mest på. La ikke et spørsmål stå ubesvart, det teller likevel som ukorrekt. Les spørsmålene grundigt, PMI eksamener kan være krevende og du skal være oppmerksom på hints og svare i overensstemmelse med PMBOK metodene snarere enn hvordan du ville gjøre i den virkelige verden.

Advertisements

Written by Firebrand Training

juli 24, 2012 kl. 12:08 pm

Publisert i PMI, PMI PMP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: