Firebrand Training Norway Blog

Nytt SAP CRM Fundamentals-kurs lansert

leave a comment »

Firebrand har lansert et nytt, 10-dagers akselerert kurs for sertifisering i SAP Certified Application Associate CRM Fundamentals. Det nye SAP-kurset vil bidra til å forbedre dine ferdigheter i SAP Customer Relationship Management.

For å få SAP-sertifiseringen må du bestå følgende eksamen:

  • SAP® Certified Application Associate – CRM Fundamentals med SAP® CRM 7.0 Ehp1 (kode: C_TCRM20_71)

SAP® CRM-sertifiseringen vil bevise din forståelse av SAP® CRM med grunnleggende ferdigheter og navigasjon. Du vil lære om: masterdata, organisasjons- og produktadministrasjon, transaksjonsbehandling, salg og markedsføring, kundeservice, konfigurasjon og vedlikehold av mellomvare, fakturering, prissetting, samhandlingskanaler og CRM-rapportering.

Når du er sertifisert, blir du en SAP Certified Application Associate innen CRM Fundamentals med SAP® CRM 7.0. Du vil kunne administrere firmaets SAP® CRM og få den nødvendige kompetansen for roller som: SAP CRM-konsulent, medlem av prosjektteam, analytiker eller instruktør.

Advertisements

Written by Firebrand Training

august 7, 2012 kl. 12:03 pm

Publisert i SAP

Tagged with ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: