Firebrand Training Norway Blog

Globale forbruket innenfor IT-sikkerhet vil nå 38 milliarder dollar i 2014

leave a comment »

Ifølge International Data Corporation (IDC) vil det globale forbruket innenfor IT-sikkerhet nå 38 milliarder dollar i 2014.

Det kommer neppe som den helt store overraskelsen, med tanke på den kraftige stigningen i cyberangrep som man ser over hele verden.

Det mange derimot ikke vet, er at Israel er blant de ledende globalt innenfor denne sektoren og hjemsted for omtrent 200 virksomheter, hvorav de fleste er viktige aktører i bransjen. ”The Israel Institute” har opplyst at den årlige eksporten av IT-sikkerhet anslås å ha en verdi på rundt $1,5 mrd og forventes å stige med 10–15 %.

Richard Anton, formann for det britiske Private Equity og Venture Capital Association (BVCA), har uttalt at “vi sakker akterut ved ikke å investere i mer israelsk IT-sikkerhet. Teknologien deres er i verdensklasse. USA har tatt dette til seg, og i Storbritannia er det utbredt i kommersiell sektor, men ikke i like stor grad i offentlig sektor.”

“Vi trenger det utvilsomt. Cyberkrigføring er virkelig. Det hører ikke bare hjemme i historier.”

Ifølge en rapport fra Cabinet Office har britiske virksomheter blitt påført tap på rundt £21 milliarder på et år på grunn av cyberkriminalitet.

I 2010 kunngjorde den britiske regjeringen planer om å tildele £ 650 000 000 til nettsikkerhet som en del av sitt fireårige National Cyber ​​Security Programme.

Det er bare et spørsmål om tid før en tilsvarende utvikling kan dokumenteres i Norden, kanskje med nordiske IT-sikkerhetsleverandører i bresjen?

Vil du være klar for den stigende etterspørselen etter sikkerhetsfolk? Få en IT-sikkerhetssertifisering og god gjennomsnittslønn.

Les her: http://www.crisp360.com/news/top-5-it-security-certifications for å få vite mer om de beste sertifiseringene innen IT-sikkerhet.

 

Advertisements

Written by Firebrand Training

november 9, 2012 kl. 9:05 am

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: