Firebrand Training Norway Blog

Det de færreste skoler underviser i

leave a comment »

Jeg var i ferd med å sette sammen et blogginnlegg til «Little Miss Geek Campaign», en kampanje som skal inspirere unge kvinner til å bli teknologipionerer, da jeg snublet over en inspirerende video fra code.org med navnet «What most schools don´t teach». Videoen gikk på luften for under 24 timer siden, og har allerede fått mer enn en million treff. Ikke overraskende, med tanke på at videoen kan skryte av å handle om noen av de mest kjente personlighetene i teknologibransjen.

Så hva har Bill Gates, Mark Zuckerberg og Jack Dorsey, tre av de smarteste, mest inspirerende og rikeste teknologilederne i vår generasjon, til felles? Alle lærte å programmere i svært ung alder.

Karrieremulighetene for programmerere er mange – det spås vekst i bransjen innenfor IT med 1,62 prosent per år frem til 2020. I gjennomsnitt er det en forventet vekst på 129 000 nye jobbmuligheter i løpet av de neste 7 årene. Overraskende nok er det samtidig færre og færre som utdanner seg innen IT.

Kampanjer som Little Miss Geek og Code Club er fantastiske initiativer som er opprettet for å inspirere barn på grasrotnivå.

Men du trenger ikke å være 10 år gammel for å komme i gang med programmering, med tallrike jobbmuligheter og høye gjennomsnittløsnninger – hvorfor ikke begynne i dag og ta en kikk på vårt utvalg av Microsoft MTA-sertifiseringer? De mer avanserte programmererne der ute som vil støtte opp under erfaringen sin med en sertifisering, kan sjekke det nyeste utvalget av nettkurs her: http://www.firebrandtraining.no/kurs/microsoft/teknologier

Advertisements

Written by Firebrand Training

mars 15, 2013 kl. 9:00 am

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: