Firebrand Training Norway Blog

Windows 8.1 er nær, er alle glade?

leave a comment »

For et par uker siden annonserte Microsoft utgivelsesdatoen for Windows 8.1, den lenge ventede oppdateringen av det nyeste operativsystemet, Windows 8. Den nye versjonen, tidligere kjent som Windows Blue, vil være tilgjengelig uten kostander for eksisterende W8-brukere fra 17. oktober, mens nye kunder kan kjøpe den fra 18. oktober.

For to dager siden skjedde det at selskapet sendte ut enn annen uttalelse, nemlig at de var i gang med å klargjøre Windows 8.1 for utgivelse. Ifølge Microsofts offisielle blogg for 8.1-versjonen er det en betydelig oppdatering, takket være kundenes tilbakemeldinger og selvfølgelig produktteamet.

Fra tirsdag 27. august har Microsoft begynt frigivelsen av Windows 8.1 og Windows RT 8.1 til sine maskinvarepartnere. Og dermed ser det ut til at Microsoft har endret mønster for denne frigivelsen. I motsetning til tidligere oppdateringer er det denne gangen kun originale Equipment Manufacturers (OEM) som får tidlig adgang, mens utviklere og it-profesjonelle samt MSDN- og TechNet-abonnenter må vente på den generelle utgivelsen i oktober.

I sin rapport for ZDNet.com skrev Ed Bott nylig at selv om han har sympati for abonnenter på MSDN og TechNet, ville en frigivelse av Windows 8.1 til dem nesten være det samme som å frigi det til offentligheten. Men han undret seg over hvorfor utviklere og it-profesjonelle ikke kunne få adgang. Derfor spurte han en Microsoft-talsmann, som svarte følgende:

“At vi kun deler RTM-koden med OEM-er handler om å optimere den samlede opplevelsen for kundene våre: Å sette våre maskinvarepartnere i stand til å forberede en rekke nye og innovative enheter som forbrukere og virksomheter kan forvente å se på markedet i løpet av høsten. Mens våre partnere forbereder sine spennende nye enheter, vil vi ha en tett dialog og fortsette med å forfine Windows 8.1 for å sikre en kvalitetsopplevelse for kundene den 18. oktober.”

Det eneste vi kan gjøre, er altså å vente og se hvordan Windows 8.1 er når det frigis den 18. oktober.

Advertisements

Written by Firebrand Training

september 19, 2013 kl. 7:00 am

Publisert i Microsoft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: