Firebrand Training Norway Blog

Firebrand slår enda en rekord og blir Top 5 Gazelle-prisvinner

leave a comment »

Gazelle-2013_gennemsigtighed

 

Firebrand Training i Norden er med en vekst på 1430 % siden 2009 årets Gazelle-vinner på Sjælland, Danmark.

Firebrand bryter rekorder på mange områder. Blant mange andre priser har Firebrand de siste 3 årene på rad som første og eneste partner noensinne blitt belønnet med prisen som Årets Learning Partner av Microsoft Danmark.

Men hva er det vi kan? Først og fremst har vi et produkt som utfordrer markedet på mange felter og utgjør en forskjell på bunnlinjen til kundene. Kundene våre sparer tid og penger ved å velge kursene våre, og med Gazelle-prisen er det bevist at det er en vinnerkombinasjon, også i det lange løp, sier adm. direktør Frank Højgaard. «Vi flytter holdninger til hvordan man gjør ting, og det er ingen tvil om at det er vår blanding av ambisjoner, mot og grundighet som skaper resultatene for kundene våre og sørger for at vi vinner priser.»

Dessuten holder vi blikket på ballen. Frank Højgaard forteller: «Vi skal nå 100 millioner DKK i omsetning, og vi vil ha en arbeidsplass som man gleder seg til å komme på. Disse to målene er udiskutable. Det vet alle på kontoret, og det står vi sammen om.» Frank Højgaard forteller videre: «Vi er svært stolte over å ha skapt nye arbeidsplasser og bærekraftig vekst i en krisetid. Siden vei startet virksomheten her i Norden har vi årlig doblet antall medarbeidere, og det er ingenting som tyder på at veksten stopper her.» Firebrand Training utvider i årene som kommer med flere kontorer i Sverige, og kapasiteten på det nordiske kurssenteret ved Helsingborg utvides nok en gang. Som Frank sier: «Vi tror på instinktene våre og produktet vårt, og vi er ikke blant dem som hviler på laurbærene.»

 

Advertisements

Written by Firebrand Training

oktober 14, 2013 kl. 9:24 am

Publisert i Awards

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: