Firebrand Training Norway Blog

Hacker Halted Europe Interviews – Jay Bavisi

leave a comment »

I oktober kom EC-Council’s Hacker Halted til Europa for første gang . Firebrand deltok på konferansen i Reykjavik , Island og intervjuet bransjeeksperter om de heteste temaene i cyber sikkerhet.

Den første taleren er EC-Council’s co -grunnlegger og president Jay Bavisi , som oppsummerer de viktigste punktene i presentasjonen sin , med tittelen » The Cyber ​​Security Quagmire : Finn universalmiddel » .

Hans tale sammenligner utfordringene i  IT- sikkerhetsselskaper med dem farmasøytiske bedrifter står overfor. Mr Bavisi påpekte at mens den farmasøytiske industrien allerede har klart å overkomme sykdommer som kopper gjennom vaksinasjon , sliter fortsatt IT-sikkerhetsindustrien med å oppnå lignende suksess mot trusler fra cyberspace .

Han la også til at EC-Council ville lansere nye sikre kodekurs , samt en annen  E|CSA & L|PT  eksamen i 2014 . Den nye eksamen vil være 100 % praktisk og krever at studentene  utfører en penetrasjonstest på EF-rådets virtuelle bank exam in 2014. The new exam will be 100% practical, requiring students to perform a penetration test on EC-Council’s virtual bank.

Advertisements

Written by Firebrand Training

oktober 17, 2013 kl. 9:16 am

Publisert i EC-Council

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: