Firebrand Training Norway Blog

Slik forbereder du deg på PMP-sertifiseringen din

leave a comment »

Sertifiseringen PMI Project Management Professional (PMP) ® er en av de viktigste og mest anerkjente sertifiseringene for prosjektledere. Den globalt anerkjente PMP ®-sertifiseringen viser at du har erfaring, utdannelse og kompetanse til å lede og tilrettelegge for prosjekter.

Det er mange kilder til forberedende materiale for PMP-sertifiseringen, men kvaliteten og troverdigheten er svært varierende. Her er våre anbefalinger til fem nettsteder som hjelper deg med å forberede deg til PMP-sertifiseringen.

Project Management Institute
PMI er verdens største nonprofit-organisasjon for prosjektledelse. Organisasjonens faglige ressurser, blant annet publikasjoner, undersøkelser, blogginnlegg og webinarer, hjelper over 700 000 medlemmer, sertifiserte og frivillige i nesten alle verdens land med å forbedre karrieren sin, styrke organisasjonenes suksess og modne virksomheten ytterligere.

Forbered PMP-sertifiseringen din gjennom PMI Knowledge Centre.

Deep Fried Brain
Deep Fried Brain er en blogg som leverer nyttig eksamensforberedende materiale for prosjektledelse. De kan blant annet by på bokanmeldelser, vanlige spørsmål, prøveeksamensspørsmål, tips, studienotater og mye mer.
Sett kursen mot PMP-delen, og begynn å forberede deg!

ProjectManagers.net
ProjectManagers.net tilbyr et bredt spekter av studiemateriale, deriblant publikasjoner, gratis forskningsresultater, direktearrangementer, bloggartikler og jobbmuligheter. Opprett en profil, og hold deg oppdatert på siste nytt innen prosjektledelse.

Slik administreres en kamel
«How to manage a Camel» handler om å fremme bedre gruppetenkning og samler massevis av motstridende uttalelser omkring emnet prosjektledelse. «I denne bloggen finner du de siste nyhetene og tipsene om prosjektledelse. Du kan også utveksle prosjektideer for ledelsesrekruttering, delta på webinarer og delta på «Spørsmål og svar» om prosjektledelse.

Firebrand Learn
Firebrand Learn er en gratisplattform for selvstudier som er laget for å hjelpe deg med å øke kunnskapen og forberede deg på verdenskjente sertifiseringer innen IT-utdannelse, prosjektledelse og IT-sikkerhet.

Learn gir deg alt du trenger for å forberede PMP-sertifiseringen din. Der finner du alt av forberedende kursmateriale, slik at du kan begynne å lese om Project Scope Management, Project Cost Management, Integration Management, Project Risk Management og mye mer.

Advertisements

Written by Firebrand Training

februar 18, 2014 kl. 12:13 am

Publisert i PMI PMP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: