Firebrand Training Norway Blog

Månedens 3 beste tips for karrieren

leave a comment »

Firebrand har nettopp feiret at vi har utdannet og sertifisert over 50 000 personer – dobbelt så fort. De tusenvis av personene som har utdannet seg hos oss de siste årene, kan nå komme videre med karrieren fordi de har tilegnet seg de riktige ferdighetene.

IT-bransjen beveger seg raskt, og ny teknologi betyr nye forretningsmuligheter og nye måter å bygge en solid karriere på. Har du vurdert disse etterspurte sertifiseringene i 2015?

1. MCSA: Windows Server 2012
Massevis av bedrifter kjører fortsatt på gamle versjoner av Windows Server. På Firebrands 9-dagers MCSA: Windows Server 2012-kurs får du oppdatert ferdighetene dine og blir forberedt på å få fullt utbytte av den nye server-programvaren.

2. IT-sikkerhet
Det er 50% sjanse for for at du var offer for cyberkriminalitet i 2014, har data fra Microsoft avslørt. Det samme gjelder for 20% av de små og mellomstore bedriftene.

Sertifiseringer som for eksempel Certified Ethical Hacker (CEH) blir stadig mer verdifulle for bedrifter og offentlige institusjoner av alle størrelser for å forhindre ødeleggende sikkerhetsbrudd. På dette kurset lærer du hvordan man utfører en penetrasjonstest på systemene dine og sikrer organisasjonen din.

3. Microsofts nye nettsky-fokus
56% av alle IT-avdelingene finner ikke kvalifisert personale til å støtte nettsky-prosjektene deres, og etterspørselen etter «nettsky-klare» IT-fagfolk kommer til å vokse med 26% i 2015, rapporterer IDC.

Ta ditt Microsoft MCSA: Office 365-kurs på bare 4 dager med Firebrand, og posisjoner deg for å utnytte Microsofts nye nettsky-fokus. Dette er også ditt første skritt mot Microsofts nye Cloud Productivity Partner-kompetanse for bedriften din.

 

Advertisements

Written by Firebrand Training

mars 10, 2015 kl. 9:08 am

Publisert i EC-Council

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: