Firebrand Training Norway Blog

Vet du hvor din neste kollega kommer fra?

leave a comment »

Vi mangler ledige ressurser i IT-bransjen. Har en likevel muligheten til å rekrutere, blir det veldig dyrt! Akkurat nå er dette bransjenes største flaskehals og årsaken til at mange sliter med lange arbeidsdager.

For å løse dette problemet har Firebrand Training og Microsoft skapt et rekrutterings- og utdannelsesprogram: Firebrand Academy rekrutterer og lærer opp unge kandidater til verdiskapende, sertifiserte konsulenter – raskt!

Firebrand Academy fungerer!

Firebrand Academy virker og at vi sørger for både rekruttering og opplæring. 100 % av virksomhetslederne som hittil har ansatt en kandidat gjennom Firebrand Academy, vil anbefale det til andre, og samtlige angir at de er svært fornøyde.

Kundene sier:

“De unge lærer raskt og er svært engasjerte. De har selvsagt lavere lønnsforventninger, og de ønsker gjerne å investere både tid og krefter på karrieren.”
Peter Linnet JCD A/S

”Vi hadde lenge vurdert å slippe til yngre, nyutdannede personer i konsulentgruppen vår, men vi utsatte det stadig fordi vi var bekymret over tidsforbruket i forbindelse med rekruttering og opplæring. Men Firebrand hadde løsningen vi trengte, med Firebrand Academy, der de tilbyr å assistere med rekruttering og opplæring av nye kandidater.”
Kenn Buhl – Datacon A/S

”Kandidatene våre er rett og slett valgt ut fordi de er topp, topp, topp kvalifisert. Det er faktisk blant de beste ansettelser jeg har gjort i mine 25 år som administrerende direktør. Jeg vil satse alt jeg kan på disse unge kandidatene, og vi er allerede nå i gang med å utvide samarbeidet med Firebrand Academy til også å omfatte andre grupper av medarbeidere. Det er en fremgangsmåte jeg har stor tro på.”
Jesper Bergstedt – 2ndc A/S

Se felthistoriene her, og kontakt oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din neste kollega.

Advertisements

Written by Firebrand Training

april 26, 2015 kl. 8:03 am

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: