Firebrand Training Norway Blog

Firebrand Training fikk to priser ved EC-Council Global Awards 2015

leave a comment »

Firebrand Training vant nok en gang prisen Accredited Training Centre of the Year, og vi har dermed vunnet prisen for beste opplæringsleverandør hele sju år på rad. Med dette slår vi vår egen rekord som den mestvinnende leverandøren. I tillegg vant vår instruktør Richard Millett prisen Instructor Circle of Excellence for beste instruktør for andre gang.

ec-council

EC-Council ATC of the Year 2015

Firebrand har vunnet både prisen for beste opplæringsleverandør – Authorized Training Centre of the Year (Europe) Award – og prisen for beste instruktør – Instructor Circle of Excellence (Europe) Award – i konkurranse med mer enn 700 opplæringsleverandører fra 107 land og utallige EC-Council-sertifiserte instruktører fra hele verden.

Kvalitet vinner priser

Authorized Training Centre of the Year Award går til opplæringssentrene som i EC-Councils øyne leverer den høyeste kvaliteten på opplæring og sertifisering innen IT-sikkerhet. Prisen for beste instruktør – Instructor Circle of Excellence – anerkjenner en liten elitegruppe med EC-Council-instruktører fra hele verden som gir sine deltakere innsikt og forståelse på et høyere nivå.

Firebrand havnet blant de beste i verden. Av samtlige EC-Council-instruktører i Europa var det bare Richard og tre andre som fikk prisen Instructor Circle of Excellence.

Frank Højgaard, Firebrand Trainings administrerende direktør i Norden, hadde dette å si:

«Vi er kjempeglade for resultatene både Firebrand og Richard oppnådde ved EC-Council Global Awards 2015. Vi er utrolig stolte av innsatsen til hele teamet, som har gjort opplæringssenteret vårt til det beste i Europa. Vi er også stolte av Richards utrettelige innsats for å forbedre kompetansen og ferdighetene til deltakerne våre ved å øse av sin kunnskap.»

Advertisements

Written by Firebrand Training

oktober 27, 2015 kl. 12:51 pm

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: