Firebrand Training Norway Blog

Kom videre med karrieren din

leave a comment »

Firebrand har nettopp feiret at vi har utdannet og sertifisert over 56 000 personer – dobbelt så fort. De tusenvis av personene som har utdannet seg hos oss i årene, kan nå komme videre med karrieren fordi de har tilegnet seg de riktige ferdighetene.

IT-bransjen beveger seg raskt, og ny teknologi betyr nye forretningsmuligheter og nye måter å bygge en solid karriere på. Du kan fortsatt bli sertifisert i år, har du vurdert disse etterspurte sertifiseringene?

1. MCSA: Windows Server 2012

Massevis av bedrifter kjører fortsatt på gamle versjoner av Windows Server. På Firebrands 9-dagers MCSA: Windows Server 2012-kurs får du oppdatert ferdighetene dine og blir forberedt på å få fullt utbytte av server-programvaren. Er du mer interessert i Windows Server 2016, kan du allerede nu forhåndsregistrere hos oss. Les mer og se priser her

2. IT-sikkerhet

Det er 50% sjanse for for at du var offer for cyberkriminalitet i 2014, har data fra Microsoft avslørt. Det samme gjelder for 20% av de små og mellomstore bedriftene.

Sertifiseringer som for eksempel Certified Ethical Hacker (CEH) blir stadig mer verdifulle for bedrifter og offentlige institusjoner av alle størrelser for å forhindre ødeleggende sikkerhetsbrudd. På dette kurset lærer du hvordan man utfører en penetrasjonstest på systemene dine og sikrer organisasjonen din.

3. Microsofts nye nettsky-fokus

56% av alle IT-avdelingene finner ikke kvalifisert personale til å støtte nettsky-prosjektene deres, og etterspørselen etter «nettsky-klare» IT-fagfolk kommer til å vokse med 26% i 2015, rapporterer IDC.

Ta ditt Microsoft MCSA: Office 365-kurs på bare 4 dager med Firebrand, og posisjoner deg for å utnytte Microsofts nye nettsky-fokus. Dette er også ditt første skritt mot Microsofts nye Cloud Productivity Partner-kompetanse for bedriften din.

Advertisements

Written by Firebrand Training

oktober 27, 2015 kl. 10:37 am

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: