Firebrand Training Norway Blog

Firebrand har vunnet sin 3. pris dette kvartalet!

leave a comment »

Det er med stor glede og stolthet at vi kan kunngjøre at vi er utnevnt til Gold Accredited Learning Provider av den produsentnøytrale, internasjonale organisasjonen «Learning & Performance Institute». Med denne prisen har Firebrand nå vunnet denne akkrediteringen på «Gold Level» for 11. gang på rad. Akkreditering fra Learning & Performance Institute anses som den ledende standarden i innenfor utdanningsbransjen. Firebrand fikk prisen for sin kontinuerlige innsats for å levere høy kvalitet og videre utvikling innenfor innlærings-, utviklings- og utdannelsestjenester.

learning institue

Bedømmelseskriteriene for akkreditering måler en organisasjons arbeid og resultater på områder som:

• Forretningsintegritet
• Prestasjoner innen innlæring og utvikling
• Lagarbeid
• Læringsforberedende aktiviteter og -resultater
• Variasjon i innlæringsmetoder
• Løpende innlæringsstøtte

Med vinnende resultater på samtlige områder blir Firebrand anerkjent som en eliteleverandør av utdanningstjenester. Firebrand Trainings Nordiske direktør Frank Højgaard sier om prisen:
«Vi er veldig glade for å motta LPI-prisen fordi den er produsentnøytral, og fordi man bare vinner denne prisen når man kontinuerlig arbeider for å videreutvikle produktene sine til glede for kunder og partnere. Det er en flott anerkjennelse til hele teamet vårt, som hver dag arbeider målrettet for å levere markedets beste utdannings- og sertifiseringsløsninger. Vi er veldig stolte av teamet vårt, som i hele 11 år har klart å levere en fantastisk og prisbelønt innsats for kundene våre.»

Dette er den tredje prisen på 3 måneder for Firebrand, som også akkurat ble belønnet med prisen Årets akkrediterte opplæringssenter på EC-Councils globale prisutdeling, og her i Norden har Firebrand Training også nettopp vunnet prisen som Årets Microsoft Learning Partner for 5. gang. Disse utmerkelsene bekrefter den høye standarden vi leverer i våre over 200 akselererte kurs fra leverandører som Microsoft, Cisco, CompTIA og Linux, samt sikkerhetskurs fra blant andre (ISC)2 og EC-Council og prosjektledelseskurs fra APMG og PMI.

Advertisements

Written by Firebrand Training

november 19, 2015 kl. 7:52 am

Publisert i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: